Top خواص عناب خشک برای زنان Secrets

بسیاری از خواص دمکرده عناب خشک برای تقویت پوست استفاده می‌کنند. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی عناب می‌تواند به درمان آکنه، لکه‌ها و جای زخم کمک کند. با این حال، تحقیقات مستقیم در این زمینه وجود ندارد.

مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال‌ها): عناب به صورت اعجاب‌آوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیت‌های خاص زیستی دارند (فیتونوترینت‌های زیست فعال) است و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان می‌دهد.

شما می‌توانید این میوه را به صورت آب میوه و خشک‌شده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.

بسیاری از تحقیقات تأیید کرده‌اند که با توجه به اینکه عناب می‌تواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری ‌کند، در نتیجه از کبد محافظت می‌کند. همچنین دیده شده است که عصاره‌های پلی‌ساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوه‌ها، آب‌میوه‌ها، سبزیجات و عسل، ایجاد می‌شود و در آن قطرات چربی درون سلول‌های کبد یافت می‌شود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.

عناب برای درمان سرماخوردگی و بیماری‌های ریوی مفید است.

( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.

از خواص عناب خشک برای یبوست نباید غافل شد. درصد فیبر بالا در این میوه به ویژه به صورت خشک شده‌اش، آن را به یک داروی طبیعی برای درمان یبوست در بزرگسالان و کودکان تبدیل کرده است.

در جدول زیر می‌توانید میزان مواد مغذی موجود در صدگرم عناب را بخوانید:

میزان کلسیم و فسفر بالای این میوه مغذی باعث می‌شود تا استخوان‌های بدن شما از نظر استحکام، بهبود یابد و دارای مقاومت خوبی باشد.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش از خواص عناب است. مصرف چند عدد عناب در روز می‌تواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.

عناب را می‌توان به شکل‌های مختلفی در برنامه غذایی گنجاند. یکی از روش‌هایی که بسیار پرطرفدار است استفاده از این میوه به شکل از خواص عناب خشک دمنوش و چای می‌باشد.

بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف می‌پردازیم تا در هنگام مصرف آن‌ها، از خوردن عناب خودداری کنید.

همچنین میتوانید این میوه را به جای قند کنار چای کمرنگ، و یا جز تنقلات روزمره خود میل کنید.

برای بهره‌مندی از این خواص باید مقداری عناب خشک به صورت پودر شده را در محل درد قرار دهید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *